Kom igång med Handlingar Pro

Handlingar.se är vår öppna plattform för att förstärka dig och digitalisera offentlighetsprincipen. Den hjälper dig skapa nytta för dig och allmänheten. Nu erbjuder vi på Handlingar.se även tillägget Handlingar Pro, ett verktyg för journalister, företagare, forskare, föreningsaktiva
– alla som behöver information för sin sak och sitt arbete!

Varför Handlingar Pro?

  Vanliga frågor

  Hur skaffar jag Handlingar.se för idella föreningar?

  För att vara kvalificerad för Handlingar.se för ideella föreningar måste verksamheten vara en registrerad ideell förening. Kontakta sedan oss för att göra en första inbetalning och få tillgång till Pro-funktioner.

  Vem ligger bakom Handlingar Pro och hur utvecklas det?

  Handlingar.se drivs av den öppna programvaran Alaveteli. Mjukvaran utvecklas av den ideella stiftelsen MySociety och volontärer runt om i världen. Den öppna källkoden bakom Handlingar.se driver även ett dussintals likadana sajter runt om i världen. Detta inkluderar initiativtagarnas populära sida WhatDoTheyKnow.com som nästan har en miljon förfrågningar om allmänna handlingar.

  Vart kan jag läsa mer om Handlingar Pro och vart finns det i världen?

  Alaveteli Pro (som driver Handlingar Pro) är tillgängligt som ett tilläggsalternativ till alla webbplatser som redan körs baserat på Alaveteli, och kan ses i drift på:

   

   

   

  Bidra till utvecklingen

  Alaveteli Pro (som driver Handlingar Pro) är fortfarande i aktiv utveckling för att skapa nytta för användarna. Vi prototypar, testar och bygger ytterligare funktioner för att hjälpa professionella användare av offentlighetsprincipen. Om du är journalist, företagare, forskare, researcher, aktivist eller föreningesaktiv vill vi gärna höra från dig och erbjuda dig att testa på denna funktionalitet. Vi gör detta i utbyte mot din feedback om vad som fungerar för dig och vad som inte gör det.