Kom igång med Handlingar för forskare

Allt du som forskare behöver för att jobba med allmänna handlingar från myndigheter för att förenkla och förstärka din forskning!

Från 299 kr/mån per användare 

Varför Handlingar Forskare?

Projektet OpenUp

Sen starten har projektet OpenUp, som drivs genom den ideella föreningen Open Knowledge Sweden, använt Handlingar.se för att ta reda på hur det ligger till med situationen kring fakturor och utgifter i offentlig sektor. Plattformen utgör grundstommen för projektets inhämtning av information och har till syfte att göra det lättare för fler företag att arbeta mot offentlig sektor.

  Funktioner

  Serieförfrågningar

  Handlingar Pro hjälper dig skicka samma begäran om allmän handling till flera myndigheter samtidigt. Välj upp till 500 myndigheter samtidigt med några få knapptryck.

  Åtgärdnotiser och en smart att-göra lista

  Du hinner troligtvis inte kontrollera varje enskild begäran för att se om det behövs åtgärder. Plattformen organiserar dina förfrågningar i kategorier som gör det enkelt att hålla reda på när du t.ex behöver svara myndigheter.

  Privata förfrågningar

  Välj när och om du publicerar förfrågningar som la grund för ditt arbete. Använd Pro-verktyg även när du jobbar på ett projekt som inte är offentligt ännu.

  Workshops och föreläsningar

  Vill du veta hur offentlighetsprincipen kan användas för att skapa nya former av medborgarjournalistik?