Kom igång med Handlingar för företag

Förbättra dina tjänster mot offentlig sektor, offerera bättre, öka säljeffektivitet och få avgörande information med Handlingar Företag.

Från 600 kr/mån

Varför Handlingar Företag?

  Utveckla bättre affärer

  Du kan hjälpa dina medarbetare att enklare få åtkomst till begärd information från myndigheter som ni arbetar mot. Via en säker molnplattform som är tillgänglig överallt kan ni begära ut och ta del av information. Ta chansen att utveckla företagets digitalisering och produktivitet samtidigt som du utvecklar företagets affärer.

  Optimera företagets operativa effektivitet

  Sammanställ rapporter och insikter som hjälper dig med din affär och erbjudande till offentlig sektor. Oavsett om du får insikter från manuell eller automatisk dataanalys i din verksamhet kommer du att kunna tillhandahålla bättre upplevelser för dina kunder i offentlig sektor. Med Handlingar Företag kan ditt företag minska tidsåtgången kring försäljning mot offentlig sektor och informationsinhämtning från myndigheter.

  Sälj bättre med hjälp av mer information och kunskap

  Du och din verksamhet kan utveckla er process kring upphandlingar och säljkontakter. Få nya insikter med information och data samt möjlighet att lära från hur andra företag arbetar mot offentlig sektor för att landa kontrakt genom upphandlingar och de bästa offerterna.

  Det finns få områden som är föremål för så komplex konkurrens som att leverera till offentlig sektor. Nivån för unga och små aktörer att bli leverantör är relativt hög med många olika företag av olika storlekar som konkurrerar om samma pengar med liknande idéer. Och marknaden är relativt öppen, men inte tillgänglig, för alla som har en idé om att utföra tjänsten.

  Ta bättre beslut med data och statistik

  Samtidigt finns det stora aktörer med stora resurser och nära band till offentlig sektor som hotar konkurrensen och gör sitt yttersta för att göra det svårt att rita om kartan i grunden. Utöver det finns många tillstånd och regleringar kring exempelvis uppgiftshantering – och så är du helt plötsligt i en otroligt svårnavigerad djungel av byråkrati. I det läget räcker det inte att försöka få uppdrag med föråldrade lösningar som att göra samma sak man alltid gjort. Det gäller att gräva där man står, ta reda på mer än konkurrenterna och vara tillräckligt differentierad med rätt pris. Kunderna i offentlig sektor kräver en bra helhetsupplevelse, med pris, funktion, hållbarhet och säkerhet. Lösningen är att veta mer om behoven, konkurrenterna och prissättningen i sitt anbud och kontinuerligt lära genom arbetet med myndigheten. Allt det kan Handlingar Företag hjälpa dig med.

  Interagerar ditt företag med offentlig sektor?

  Driver du företag som säljer mot kunder i andra sektorer än offentlig sektor kan även du dra nytta av Handlingar Företag. Driver du t.ex. restaurang är det till din fördel att ta reda på vilka resultat och anmärkningar andra restauranger i närheten har. På så sätt kan du ha grund för ytterligare aspekter i din marknadsföring mot kunder.

  Workshops och föreläsningar