Bidra till Handlingar.se i jul!

Projektet Handlingar.se drivs av en dedikerad projektgrupp helt ideellt. Din donation gör skillnad för projektets utveckling. Därför uppmuntrar vi dig att donera, ge bort ett Handlingar Pro-konto eller bidra med tid som volontär!

Intäkter som plattformen idag har är Handlingar Pro. Det är en tilläggstjänst som för en billig månadsprenumeration möjliggör för journalister, företag, forskare och medborgare att enklare använda myndighetsinformation för sin verksamhet. Samtidigt ökar insyn och effektivitet för alla – inklusive myndigheterna. Det blir lättare för användaren att jobba med offentlighetsprincipen som ett verktyg mer effektivt helt enkelt. Och billigare för myndigheter att slippa lämna ut samma handling om och om igen. Som exempel skulle Länsstyrelsen Gävleborg kunna spara massor när människor gång på gång begär ut info om händelserna med schimpanserna på Furvuviksparken i december 2022.
Hur kan du bidra till Handlingar.se? Kanske donera, volontära eller för någon genom Handlingar Pro som julklapp?

All ideell verksamhet drivs av volontärerna i projektgruppen i den ideella föreningen Open Knowledge Sweden.

All kommersiell funktionalitet som Handlingar Pro och separata tjänster drivs av Digital Openers AB som är ett socialt företag vars uppdrag är digital öppenhet för samhällsnytta.

Handlingar.se öppnar nu upp för donationer både direkt till projektet eller till den ideella föreningen Open Knowledge Sverige. Vi använder oss av OpenCollective.com som är en välkänd plattform för över 15,000 projekt globalt för donationer och insamlingar.

Donera till Handlingar.se här!

Donera till Open Knowledge Sverige här!

Vi ser fram emot 2023 och återkommer snart med Handlingar.se Transparensrapport för 2022, liknande den vi gjorde för 2021. Tack för ditt stöd!

God jul och gott nytt år
Önskar
Elenor Weijmar och Mattias Axell
med fantastiska volontärer vid Handlingar.se

Leave a Comment